KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Ponuda poslova

OHIO

OHIO (Ohajo) je američka savezna država koja se nalazi na istoku SAD. Prosečna nadmorska visina je oko 250 m. Glavni grad je Columbus (Kolumbus). Veći gradovi su Columbus, Cincinnati, Cleveland, Toledo, Akron i Dayton. Dayton (Dejton) je grad u kome je 1995. godine potpisan mirovni sporazum kojim je okončan krvavi rat na prostoru bivše Jugoslavije. Klima države je umerena, a letne temperature kreću se izmedju 25-30°C. Najveća reka je Ohajo. Država je veoma razvijena, a značajne privredne grane su poljoprivreda (šećerna repa, kukuruz, pšenica, voće, ječam), industrija (železare, čeličane, elektrotehnika, rafinerija nafte, vozila) kao i rudarstvo.

SUNDUSKY

sandusky-and-vicinity-6034855-smalltabletretinaNalazi se u Ohaju, između Toleda i Klivlenda. Populacija je 25 hiljada stanovnika. Okosnicu turizma u Sandusky-ju čini Cedar Point (zabavni park), ostrva, jedrenje kao i zatvoreni i otvoreni vodeni park.

Cedar Point Amusement Park

skyline_day_wallpaper

 

Ovaj zabavni park se nalazi na obali jezera Erie u Sandusky, Ohio. Otvoren je još 1870. godine I poznat je po velikom broju rolerkostera. Više puta je proglašavan za najbolji zabavni park u AMERICI. CEDAR POINT AMUSEMENT PARK sadrži vodeni park – Soak City , dugačku plažu, tri resort hotela, luksuzni kamp za vozila i dve velike marine za jahte i brodove. U samom gradu Sandusky se nalazi preko 20 restorana i 50 hotela, motela što pruža velike mogućnosti za dodatni posao!

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?