KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Massachusets

MASSACHUSETS

MASSACHUSETS (Masačusets) je imao značajnu ulogu u istoriji SAD. Putnici broda Mejflauer osnovali su 1620. godine na području današnjeg Plimuta jednu od prvih engleskih kolonija u Severnoj Americi. Najstarija visokoškolska ustanova u SAD, Univerzitet Harvard, osnovan je 1636. godine. Krajem 18. veka Boston je bio poznat kao kolevka slobode zbog uloge koja je dovela do nezavisnosti SAD-a od Velike Britanije, tzv Bostonska čajanka. Krajem 19. veka u gradu Springfildu nastao je olimpijski sport- košarka.

PROVINCETOWN

Provincetown (Provinstaun) je grad na obali poluostrva Cape Cod koji je poznat po svojim plažama, luci, i turistickim atrakcijama. Godišnja populacija grada je oko tri hiljade, dok leti dolaskom velikog broja turista raste i do 60 hiljada. Race Point plaža, koja je deo ovog grada, spada medju najlepše plaže u SAD-u. Provincetown ima i važnu istorijsku ulogu kao mesto na kome su se iskrcali prvi doseljenci na američko tlo. Prosečna temperatura u letnjem periodu je oko 25°C.

Massachusets - Work and Travel | West Point NS

 

NANTUCKET

nantucketNantucket (Nantuket) ostrvo se nalazi na nekih 25 milja od obale Cape Cod-a i popularna je turistička destinacija. Poznata je po skupim nekretninama i važi za elitno letovalište. Magazin „National Geographic“ ga je proglasio za najbolje ostrvo na svetu. Prosečna temperatura u letnjem periodu je oko 24°C.

 

CAPE COD

Yarmouth, Orleans

Hearth ‘n Kettle Restaurants osnovani su 1973. godine . Ovaj porodični biznis obuhvata restorane na više lokacija na Cape Cod-u i New England regiji : Attleboro, Weymouth, Plymouth, Hyannis, Yarmouth i  Orleans. Od samog početka ostali su dosledni služenju isključivo sveže, organske hrane po pristupačnim cenama.

www.hearthnkettle.com

blogger-image-287713309

Job titleHourly wageTipsHousing providedHousing cost per week
Wait stuff/bussers$3.35YesNo$100 - $150
Prep cook$10NoNo$100 - $150
Dishwasher$10NoNo$100 - $150