KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Colorado

COLORADO

Država Kolorado je poznata po svojoj veličanstvenoj prirodi, mnoštvu prirodnih atrakcija, a poslenjih nekoliko godina za studente iz našeg regiona je poznata i kao jedno od najpogodnijih i najpopularnijih destinacija za Work and Travel program. Osma je po veličini, nazvana po istoimenoj reci Kolorado i prepoznatljiva po jedinstvenoj geografiji: planine, pustinje, ravnice, reke, jezera, kanjoni, bujne šume-sve to možete videti u okviru ove države.

Nekoliko najpoznatijih svetskih hotelskih lanaca u glavnog gradu Denveru i njegovoj okolini nalaze se u našoj ponudi.

DENVER

Grad i okrug Denver su najmnogoljudnije područje američke države Kolorado. Sa velikim brojem ljudi dolazi i veliki broj turističkih atrakcija, hotela i restorana koji su savršeni za rad studenata. Odlično regulisane autobuske linije pomažu da se kroz ovaj veliki grad lako krećete i vrlo lako pronalazite dodatne poslove. Leta su izuzetno topla, sa prosečnom temperaturom oko 32 stepena. Najveći broj naših muških studenata veoma je zainteresovano da leto provede baš u ovom gradu kako bi imali priliku da gledaju utakmicu Denver Nuggets-a (čitaj: Nikolu Jokića 🙂 ) Nasuprot njima, devojke obično ovaj grad privlači zbog velikog broja tržnih centara, mesta za zabavu i mnoštva mogućnosti koje ovaj grad nudi.

Hyatt Regency Tech Center

Sa Hyatt Regency Tech Center hotelom, koji deo svetskog hotelskog lanca koji broji 627 objekata u 52 države širom sveta, već dugi niz godina ostvarujemo uspešnu saradnju. U pitanju je luksuzan hotel sa 451 smeštajnim kapacitetom koji se nalazi u biznis distriktu Denvera, što omogućava studentima lak pronalazak dodatnog posla. Ovaj poslodavac je zianteresovan kako za zapošljavanje work&travel studenata, tako i za studente turizma, hotelijerstva i gastronomije koji imaju ambicije da se poslovno usavrše putem internship programa.

https://www.hyatt.com/en-US/hotel/colorado/hyatt-regency-denver-tech-center/denve

Job titleHourly WageTipsAverage hours per weekOvertime
Bellman/Doorman$11.10Yes32Yes
Room service/Server/Banquet server$8.08Yes32Yes
Food runner/Busser$8.08Yes32Yes
Hostess$11.10No32Yes
Coffee shop assistant$11.10Yes32Yes
Houseman/Laundry attendant/Lobby Attendant/Housekeeping/Houseman$13Possible35Yes
Banquet houseman$11.75No35Yes
Prep cook/Dishwasher$13No35Ye

Hrana: studenti imaju obezbedjen obrok u toku smene.

Smeštaj: cene smeštaja se kreću od $110 do $140 na nedeljnom nivou. Studenti mogu samostalno obezbediti smeštaj ili uz asistenciju agencije.

 

BOULDER

Bolder je jedan od najvećih univerzitetskih gradova. Nalazi se na 45 minuta vožnje od Denvera i predstavlja pravu atrkaciju za turiste ali i mesto stanovanja studenata širom sveta. Ovaj gradić je manji i u njemu vam je većina stvari dostupna biciklom, što je za studente najčešći način prevoza. U ovom gradiću u ponudi imamo hotel Milllenim – jedan od najpoznatijh hotelskih lanaca. Oni svojim zaposlenim studentima obezbeđuju hranu i smeštaj u okviru samog hotela kao jednu od specijalnih pogodnosti.

Millennium Harvest House Boulder

Na samo 30-ak minuta vožnje od Denvera, nalazi se Bolder (Boulder), lokacija sve popularnija medju studentima za work&travel program. Univerzitetski grad koji odiše mladalačkim duhom pruža izuzetno mnogo mogućnosti studentima za pronalazak drugog posla, obzirom da nezaposlenost u ovom gradu iznosi ispod 1%. Hotel Harvest House, pripada hotelskom lancu Millennium sa 120 hotela u 79 država širom sveta, nalazi se u samom centru Boldera. Smeštaj za studente je obezbeđen u sklopu samog hotela.

https://www.millenniumhotels.com/en/boulder/millennium-harvest-house-boulder/

 

Job titleHourly wageTipsAverage hours per weekOvertime
Front desk$12
No35Yes
Banquet server$12Yes32Yes
Server$12Yes32Yes
Banquet set up$12No35Yes
Houseman$12No35Yes
Room attendant$12No35Yes
Maintenance$12No35Yes
Cook$12No35Yes

Hrana: studenti imaju obezbedjen besplatan obrok u toku smene.

Smeštaj: studenti imaju obezbedjen smeštaj u sklopu hotela u kom i rade po ceni od $100 nedeljno.

Aspen

Jedna od najpopularninjih i najluksuznijih destinacija u SAD, a i šire, je svakako Aspen. Lokacija koju posećuju uglavnom turisti izuzetnih platežnih mogućnosti koji očekuju nezaboravan doživljaj, odlično skijanje, hranu kao i šoping po prodavnicama poznatih dizajnera.

The Ritz Carlton Club

Samo ime odiše luksuzom i elegancijom. Nalazi se na 4 sata vožnje od Denvera. Kompleks u ponudi ima bazene, fitnes i spa centar, odlične restorane i još mnoštvo dodatnih usluga. Ovaj hotelski lanac koji je poznat po pružanju prvoklasne usluge, deo je grupacije Marriott International, posluje u 24 zemlje i ima 70 objekata.

https://www.ritzcarltonclub.com/ritz-carlton-luxury-resorts/aspen-highlands-luxury-resort.shtml

Job titleWageTipAverage hours pre weekOvertime
Server$8.98Yes35Yes
Server attendant$8.98Yes35Yes
Pool attendant$16Yes35Yes

Smeštaj: prosečna cena smeštaja na nedeljnom nivou iznosi $180-$200. Studenti mogu pronaći smeštaj samostalno ili uz asistenciju agencije.