KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Colorado

COLORADO

Država Kolorado je poznata po svojoj veličanstvenoj prirodu, mnoštvu prirodnih atrakcija, a poslenjih nekoliko godina za studente iz našeg regiona je poznata i kao jedno od najpogodnijih mesta za Work and Travel program.

U našoj ponudi se nalazi nekoliko najpoznatijih hotelskih lanaca u Deneveru i njegovoj okolini.

 

DENVER

Grad i okrug Denver su najmnogoljudnije područje američke države Kolorado. Sa velikim brojem ljudi dolazi i veliki broj turističkih atrakcija, hotela i restorana koji su savršeni za rad studenata. Odlično regulisane autobuske linije pomažu da se kroz ovaj veliki grad lako krećete i vrlo lako pronalazite dodatne poslove.

https://www.hyatt.com/en-US/hotel/colorado/hyatt-regency-denver-tech-center/denve

BOULDER

Bolder je jedan od najvećih univerzitetskih gradova. Nalazi se na 45 minuta vožnje od Denvera i predstavlja pravu atrkaciju za turiste ali i mesto stanovanja studenata širom sveta. Ovaj gradić je manji i u njemu vam je većina stvari dostupna biciklom, što je za studente najčešći način prevoza. U ovom gradiću u ponudi imamo hotel Milllenim – jedan od najpoznatijh hotelskih lanaca. Oni svojim zaposlenim studentima obezbeđuju hranu i smeštaj u okviru samog hotela kao jednu od specijalnih pogodnosti.

Millennium Harvest House Boulder

https://www.millenniumhotels.com/en/boulder/millennium-harvest-house-boulder/