KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Kako izgleda proces prijave i viziranja

Sve o tvom putovanju u SAD
November 15, 2018
Da li je work and travel program za tebe? (Da li želiš da radiš i putuješ?)
May 23, 2019
Show all

Dragi studenti, na vama je samo da donesete pasoš, index i uverenje da ste redovni studenti kako biste se prijavili na program! Kad dođete kod nas u kancelariju, dobićete ostatak dokumentacije koji vam je potreban kako bismo kompletirali proces prijave. U procesu prijave ćete izabrati destinaciju po vašoj meri – da li želite leto na Istočnoj obali, Aljasci ili možda u Centralnoj Americi?

Ranijom prijavom obezbeđujete sebi šansu za učešće na više sajmova posla, veći izbor destinacija i pozicija kao i veeelike popuste na prijavu ili samu cenu programa.

S obzirom na iskustvo naših zaposlenih, koji su po nekoliko puta učestvovali na programu, podelićemo sa vama sve trikove za odabir savršene destinacije! Slobodni ste da dođete kod nas da vežbamo za sam intervju sa poslodavcem, kao i na časovima engleskog – koji je uključen u cenu programa. Nakon toga ćemo zajedno kreirati vaš CV i prikupiti sve informacije za vizu. Ostalo prepuštate nama! Bićemo vaša podrška na intervjuu sa poslodavcem a u skladu sa brojem ispita, izabraćemo odgovarajući termin za vaše viziranje, poslati svu potrebnu dokumentaciju i sačekati vas ispred ambasade sa dobrim vestima!

Comments are closed.