KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Aktuelne radne ponude

Uskoro nove aktuelne pozicije za sezonu 2019!  

Najbolji način da saznate sve o aktuelnim ponudama, s obzirom da se one menjaju svakodnevno – jeste da nas posetite u našoj kancelariji u Stražilovskoj 35, u Novom Sadu!

***Ovo je samo deo naše ponude poslova***

San Antonio, Denver – SAJAM POSLOVA UŽIVO 18. FEBRUARA!

Provedite leto  u toplom San Antoniu, u jednom od najlepših hotela u ovom delu Amerike! Ili se odlučite za Denver, koji nudi bezbroj mogućnosti za pronalazak drugog posla. Otkrijte delove Amerike koje drugi studenti sa naših prostora nisu otkrili dovoljno! 🙂

La Cantera Hill Country Resort – POZICIJA SERVERA! ($2.50) + bakšiš!

san-antonio-river-walk

Westin-La-Cantera-Resort_54_990x660_201406020110
Marriott, Residence Inn, Denver – HOUSEKEEPING, pool attendant. ($11.50 – $13) + mogućnost bakšiša!
denjw_main01

 

Denver+Skyline2

Anchorage, Fairbanks, Denali, Aljaska

Aljaska je već dugi niz godina jedna od najpopularnijih destinacija za studente preko leta. Odličan odnos cene smeštaja i satnica, klima i velika mogućnost pronalaženja drugog posla čine je pogodnom za veliki broj studenata.

slika9$9.80 – $14 + bakšiš, pozicije u restoranima i hotelima

 

Denali, Aljaska

49 th State Brewing Co.

Ovaj poznati restoran, ujedno i pivnica zapošljava studente u Nacionalnom Parku Denali. Denali je odlično mesto za zaradu, i studenti su prethodnih godina rado odlazili tamo. Takođe u ovom restoranu su radili studenti prethodnih godina i imaju odlična iskustva. Ukoliko volite piva, ovo mesto će vam se dopasti još više 🙂

49th-state-brewing-co-denali-49th_state_brewery-6

Myrtle Beach, South Carolina

Johhny Rocket’s Restaurant

Restoran u poznatom turističkom mestu, nudi studentima priliku da se oprobaju kao konobari. Poslodavac studentima obezbeđuje smeštaj za $400 na mesečnom nivou! Ovo mesto nudi priliku nalaženja drugog posla, s obzirom na veliki broj turista koji ga poseti tokom leta. Iskoristite ovu odličnu ponudu i provedite leto na Istočnoj obali!

johnny-rockets

Job titleHourly wageTipsAverage hours per weekOvertime
Server$2.15Yes35Yes

Houston, Texas

Downtown Aquarium

Ako volite velike gradove Hjuston je idealna prilika za Vas! Pozicija ne zahteva visok nivo znanja engleskog jezika. Sve što Vam je potrebno za ovu poziciju je pozitivan stav! Vaše dužnosti su da pomažete konobaru i pripremate pribor za jelo gostima.

01

Job titleHourly wageTipsAverage hours per weekOvertime
Silverware roller$9.00Yes35Yes

Poslodavac obezbeđuje obroke 50% jeftinije za zaposlene.

Margate City, New Jersey

Hot Bagels and More

Ovaj izuzetno prometan i zauzet restoran traži nekoga ko je vešt u kuhinji! Provedite leto na nekoliko sati od New Yorka i na samo 8 km od poznatog Atlantic City-a!

margate-jefferson

Job titleHourly wageTipsAverage hours per weekOvertime
Grill cook$8.50Yes35No

Poslodavac obezbeđuje popust na obroke.

Ocean City, New Jersey

Harris House Motel

Ovaj motel u turističkom mestu Ocean city nudi studentima posao održavanja soba. Ova pozicija ne zahteva jako dobro poznavanje engleskog jezika. Ukoliko želite da slobodne dane provedete u New Yorku koji je samo dva sata od ovog mesta, ovo je prava ponuda za vas! Sajam poslova već u prvoj polovini decembra 2016. godine!

new_pool

Job titleHourly wageTipsAverage hours per weekOvertime
Housekeeping$8.38No35Yes