KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Sve o tvom putovanju u SAD

Kako izgleda proces prijave i viziranja
November 15, 2018
Show all

Upisali ste novu godinu studija i razmišljate šta ćete da radite kad položite sve ispite? Zašto bi vam leto prošlo na Štrandu kao i svako do sad? Zašto ne biste upoznali nove ljude, „propričali“ taj engleski koji učite već godinama na privatnim časovima, školi i fakultetu a nikako da zvuči kako biste vi želeli? Potreban vam je novac a i oduvek ste želeli da vidite New York? Nema boljeg osećaja kad za sve vaše želje zaradite sami. Program Work and Travel je namenjen da upoznate američku kulturu, usavršite engleski jezik i da proputujete nakon radnog dela. Radni deo programa traje od 3.5 – 4 meseca, a nakon toga vam ostaje jedan ceo mesec za putovanje! Ako ste redovan student, ovo ne mora da bude vaša želja. Ovo je onda realnost, jer ste kandidat koji odgovara uslovima programa i koji može da bude 5 meseci u Americi! 

Destinaciju na kojoj ćete provesti leto možete odabrati sami. Naša agencija sarađuje sa najvećom sponzorskom agencijom u Americi, a to znači da imamo veliki broj destinacija u ponudi. U zavisnosti od toga da li više volite toplo leto, obalu ili možda planinske predele ili prosto ste oduvek želeli da leto provedete u rodnom gradu vašeg omiljenog NBA igrača? Ukoliko odaberete da ovo leto „potrošite“ na Ameriku isplatiće vam se višestruko 😊

Na vama je da dođete kod nas u kancelariju, kako bismo zajedno popunili dokumentaciju, a ostalo je na nama. Kroz ceo proces smo vaša podrška, vežbamo zajedno engleski, vežbamo za intervju sa poslodavcem a kasnije vas pripremamo i za razgovor u ambasadi. 

Čekamo vas u Stražilovskoj 35, u Novom Sadu,  da zajedno uplovimo u avanturu!

 

 

Comments are closed.